

## Agenda

## Locality Board – Meeting in Public

- Date: 5<sup>th</sup> June 2023
- Time: 4.00 pm 6.00 pm

Venue: Council Chambers, Bury Town Hall

Chair: Dr Cathy Fines

ltem No.	Time	Duration	Subject	Paper/ Verbal	For Approval/ Discussion/ Information	By Whom		
1.			Welcome and apologies	Verbal	Information	Chair		
2.	4.00 – 4.05	5 mins	Declarations of Interest	Paper	Information	Chair		
3.			Minutes of previous meeting held on 3 <sup>rd</sup> April 2023	Paper	Approval	Chair		
4.	-		Public Questions	Verbal	Discussion	Chair		
Place Based Lead Update								
5.	4.05-4.15	10 mins	Key Issues in Bury	Paper	Discussion	Lynne Ridsdale		
Integrated Delivery Collaborative Update								
6.	4.15-4.25	10 mins	Chief Officer's Update Report	Paper	Discussion	Kath Wynne- Jones		
7.	4.25-4.40	15 mins	GM QIPP : Finance, Performance and Outcomes Standards 2023/24: Demand Management, Flow and QIPP	Paper	Discussion	Kath Wynne- Jones		
8.	4.40-5.05	25 mins	Elective Care and Cancer Recovery and Reform	Presentation	Discussion	Karen Richardson		
			Updates & 'Quadruple	e Aims'	l			
9.	5.05-5.15	10 mins	Joint Forward Plan	Paper	Discussion	Warren Heppolette		
10.	5.15-5.30	15 mins	System Finance Group Update • GM ICS position	Paper	Discussion	Sam Evans		
11.	5.30-5.40	10 mins	System Assurance Committee update including; • NHS GM Quality Strategy	Paper	Information	Catherine Jackson		

**Part of** Greater Manchester Integrated Care Partnership



12.			Strategic Workforce	Paper	Information	Kath Wynne- Jones					
13.	5.40-5.50	10 mins	Population Health & Wellbeing	Paper	Information	Jon Hobday					
14.			Performance Framework	Paper	Discussion	Will Blandamer					
15.	5.50-5.55	5 mins (for all)	PCCC Chair's Highlight Report	Paper	Information	Adrian Crook					
16.			Clinical & Professional Senate	Verbal	Information	Dr Kiran Patel					
17.			<ul> <li>GP Leadership Collaborative</li> <li>NHS GM Primary Care Blueprint</li> <li>National Primary Care Recovery</li> </ul>	Paper Verbal	Information	Mark Beesley / Chair					
Closing Items											
18.	5.55-6.00	5 mins	Any Other Business	Verbal	Information	All					

## Date and time of next meeting

Monday, 3rd July 2023 at 4.00 pm via Microsoft Teams

If you wish to attend this meeting, please contact the Bury Corporate Team at; gmicb-bu.corporateoffice@nhs.net

If you would like to ask a question of the Bury Locality Board, please submit it by **email to** <u>gmicb-</u> <u>bu.corporateoffice@nhs.net</u> **no later than 31<sup>st</sup> May 2023 at 12 noon.** Questions received after this time will be taken to the following meeting.

Please note that due to the limited time we have, we cannot respond to public questions within the Locality Board meeting. We will acknowledge all the questions we receive and will respond to them formally in writing within 20 days.